2 JAAR GARANTIE / GRATIS VERZENDING / BINNEN 1 WERKDAG VERSTUURD

Ons verhaal

Wie zijn wij? Wallster is ontwikkeld door twee fietsfanaten met een visie en een missie, namelijk: een fiets ophangsysteem ontwikkelen waar je meer dan alleen je fiets in stalt, gebruiksvriendelijk is, je van alle gemakken voorziet en dat voor een betaalbare prijs.

Het idee is ontstaan vanuit een frustratie omdat wij zagen dat een geschikt en betaalbaar product nog niet beschikbaar was op de markt. Na maanden van testen valt te stellen dat we een uniek ophangsysteem hebben ontwikkeld en daar zijn wij erg trots op.
-

Oprichters

Stephan Bakker

Mijn naam is Stephan (27) en ik ben een fanatieke fietser en fietsliefhebber. Ik ben vier jaar lang als semi professioneel wielrenner door het leven gegaan. Ik had toen altijd het geluk verschillende racefietsen, mountainbikes en baanfietsen tot mijn beschikking te hebben. Deze fietsen stonden altijd tegen elkaar aan in de schuur of de woonkamer. Dit tot grote ergernis van mijn familie.

Daarnaast had ik nooit een vaste plek voor mijn helm, schoenen en jasjes. Daarom wilde ik een plek creëren waar ik mijn fiets veilig en schoon kon ophangen, zonder 's ochtends op zoek te moeten gaan naar mijn fietsschoenen of helm. Na lang brainstormen, prototypes maken en testen ben ik samen met Tom tot de Wallster gekomen. Elke dag kan ik dankzij het Wallster-fietsophangsysteem mijn fietsen bewonderen en zit ik veel sneller op de fiets. Ik ben mijn spullen namelijk niet meer kwijt.

Tom de Vos
Mijn naam is Tom (26) en ook ik ben volledig gedoopt tot wielerfanaat en fietsliefhebber. Dure auto's doen mij niks, maar een gelikt carbon fietsframe?
Ja, daar gaat mijn hart sneller van kloppen!

Wallster is een product voor de fietser door de fietser. Want wie heeft er zin om een onhandig en zwaar ophangsysteem aan zijn muur op te hangen? Ik in ieder geval niet.

En zo ontstond het idee om een eigen fietsophangsysteem te ontwikkelen die wel licht is, weinig ruimte in beslag neemt en een artistieke uitstraling heeft. De Wallster is er voor iedereen. Van mensen met een kleine studio in hartje Amsterdam tot fietsers die klaar zijn met het onhandig stallen van hun fiets in de schuur.

 

Wallster fietsophangsysteem

-

Contact

Mocht je vragen hebben dan kan je contact opnemen via de email:
info@wallster.nl
Wallster heeft op dit moment twee vestigingen:

Irenestraat 6, 1141 ER Monnickendam.
Semarangstraat 2B, 1095 GC Amsterdam. 

Mobiel te bereiken op:
+316 170 071 78
+316 255 406 16