2 JAAR GARANTIE / GRATIS VERZENDING / BINNEN 1 WERKDAG VERSTUURD

Welk ophangsysteem moet ik kiezen voor mijn wielrenfiets?

Sporten op een wielrenfiets zorgt voor ontspanning, een betere gezondheid en het is natuurlijk erg gezellig om samen te doen. Dit maakt het dan ook dat de wielrenfiets niet zomaar weggestopt mag worden in een hoekje. Nee, jouw wielrenfiets verdient meer erkenning. En met de onderstaande vragen helpen wij jou de juiste keuze te maken tot het vinden van ophangsysteem voor jouw wielrenfiets.Hoe kom ik aan een ophangsysteem voor de wielrenfiets?

Er zijn veel verschillende fiets ophangsystemen op de markt. Hierdoor is het belangrijk vooraf goed te bepalen wat je precies zoekt in een ophangsysteem. Is dit een modieuze plek om na de fietsrit na te genieten van je wielrenfiets, gewoon een functioneel fiets ophangsysteem om ruimte te creëren in huis of ben je toch meer op zoek naar een multifunctioneel ophangsysteem, waarbij je naast de fiets ook nog eens je helm, schoenen en accessoires gemakkelijk aan ophangt?  In alle van de bovenstaande voorbeelden sluit het fiets ophangsysteem van Wallster naadloos aan. 

Welk ophangsysteem is het mooiste om in de woonkamer te hangen?

Het ophangsysteem van Wallster is het meest geschikt om jouw wielrenfiets in de woonkamer op te hangen. Dit komt door het minimalistische design, waardoor het lijkt alsof de fiets zweeft aan de muur. Dankzij het hoogwaardige staal en het verbluffende ontwerp is het fietsophangsysteem van Wallster zeer betrouwbaar en is het fiets ophang systeem geschikt voor zowel mountainbikes, TT-bike, racefietsen, gravelbikes als fixies.

De Wallster is niet alleen fraai, maar ook duurzaam. Dit komt omdat ons hoogwaardige staal lang meegaat en recyclebaar is. Daarnaast is het rubber dat wij gebruiken natuurvriendelijk.

Wat kan je nog meer met een ophangsysteem voor de wielrenfiets?

Het fiets ophangsysteem van Wallster zorgt er niet alleen voor dat je jouw wielrenfiets gemakkelijk stalt, ook is het van belang dat je snel en gemakkelijk aan je fietstocht begint. Hierdoor heeft Wallster ervoor gekozen om niet alleen je wielrenfiets aan het ophangsysteem te kunnen hangen, maar ook je helm, schoenen en accessoires op een fijne manier bij elkaar voegt. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te zoeken naar je schoenen.

Wat ook handig is zijn de drie ophanghaakjes. Zo kan je daar nog een regenjack, tasje of hartslagmeter aan hangen. Met het fiets ophangsysteem van Wallster staat niets je meer in de weg om die kilometers buiten te gaan rijden. 

Benieuwd naar ons assortiment geworden? Bekijk dan hieronder de kleuren:

Wallster fietsophangsysteem

-

Deel dit bericht


Laat een reactie achter

Let op: Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd