2 JAAR GARANTIE / GRATIS VERZENDING / BINNEN 1 WERKDAG VERSTUURD

Waarom je moet kiezen voor een fiets ophangsysteem van Wallster!

Eén gegeven is zeker: je wilt een fiets ophangsysteem kopen voor jouw racefiets of mountainbike. Wij snappen heel goed dat je een fiets wilt ophangen aan de muur. En daarom hebben wij hieronder uitgelegd waarom je moet kiezen voor een fiets ophangsysteem van Wallster.

Sjors is erg blij met het fiets ophangsysteem van Wallster. "Hangt echt top in mijn hal", stelt Sjors al lachend.

Je fiets ophangen aan de muur. Wellicht is er wat overleg nodig met je vriend of vriendin, maar wij snappen heel goed dat je jouw racefiets of mountainbike wilt laten schitteren aan de muur. En met een fiets ophangsysteem van Wallster, gaat dat 100 procent zeker lukken. 

Reden 1: Schitteren

Het woord kwam net al even voorbij, maar als je trots bent op jouw fiets dan wil je natuurlijk dat jouw racefiets of mountainbike komt te schitteren aan de muur dankzij een fraai fietsophangsysteem. En de fietsbeugel van Wallster zorgt daar absoluut voor! Het design is minimalistisch, elegant en zorgt er absoluut voor dat jouw fiets de plek krijgt die het hoort te krijgen.

Reden 2: Multifunctioneel 

Fantastisch natuurlijk dat je toekomstige fiets ophangsysteem er schitterend uitziet, maar de muurbeugel is ook nog eens multifunctioneel! Je kan namelijk niet alleen je racefiets of mountainbike kwijt in het fiets ophangsysteem van Wallster, maar ook gelijk je fietsschoenen, helm en jasjes. 

 

Reden 3: Artistiek

We hadden het net al even kort over je vriend of vriendin en dat is niet voor niks. Want wanneer eenmaal de fietsbeugel in huis is, rest één belangrijke vraag: waar ga je jouw fietsophangsysteem ophangen? 

Dat is natuurlijk een lastige vraag en daarom laten we je hieronder wat voorbeelden zien van fietsliefhebbers die de Wallster al in huis hebben hangen:

 

 

 

Reden 4: Kleuren

Viel het je al op? Het fietsophangsysteem van Wallster is verkrijgbaar in drie fantastische kleuren! De kleuren van ons fietsophangsysteem zijn: Snow White, Textured Black en Diamond Silver. Je hebt dus keuze genoeg!

Reden 5: Kwaliteit

Het Wallster fiets ophangsysteem is gemaakt van hoogwaardig (S235) staal. Het frame wordt dankzij industriële lasersnijder nauwkeurig bewerkt. Na deze bewerking buigen we de hoeken van het frame dankzij een kantpers. Vervolgens lassen we met een MIG-MAG machine de versterkingspunten aan het frame. Hierdoor wordt de draagkracht van het frame vele malen sterker en blijft jouw fiets gegarandeerd veilig hangen.

Inmiddels overtuigd? Bestel dan gelijk jouw fietsophangsysteem hier.

 

 

 


Deel dit bericht


Laat een reactie achter

Let op: Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd