2 JAAR GARANTIE / GRATIS VERZENDING / BINNEN 1 WERKDAG VERSTUURD

Dit is waarom jij een muurbeugel wilt voor jouw fiets:

Elke fiets verdient een mooie plek om gestald te worden! Natuurlijk is dit per fiets eigenaar wel afhankelijk of de voorkeur uitgaat naar een modieuze manier via een muurbeugel in de woonkamer, een functioneel fietsophangsysteem in de garage - waarmee de fiets gemakkelijk te onderhouden is - of simpelweg veilig de fiets op te hangen aan een stevige muurbeugel, zodat de racefiets of mountainbike niet beschadigd en of in de weg staat. Hieronder zullen we voor jou een aantal vragen beantwoorden, zodat je erachter komt welke muurbeugel het beste bij jou past.

Waarom moet je jouw racefiets ophangen?

Als trotse eigenaar wil je natuurlijk voorkomen dat je waardevolle racefiets beschadigd raakt. De beste manier is om je fiets veilig weg te hangen op een muurbeugel om te voorkomen dat de fiets omvalt of een ander voorwerp jouw kostbare tweewieler beschadigd. Een bijkomend voordeel van een muurbeugel of fietsophangsysteem is dat de banden geen contact hebben met de grond en hierdoor niet vervormen.

Wat zijn de voordelen van een racefiets ophangen?

De voordelen van een muurbeugel voor de fiets zijn voornamelijk het gemak, dit omdat je de fiets gemakkelijk opbergt. Verder zorgt een fiets ophangsysteem ervoor zorgen dat je op een comfortabele manier onderhoud pleegt aan de racefiets. Zo hoef je bijvoorbeeld nooit meer met een kromme rug over je fiets heen te buigen om de ketting te smeren. Daarnaast is het natuurlijk heel prettig dat je fiets niet meer in de weg staat, maar aan de muur hangt.

Wat kost een muurbeugel voor een fiets?

De kosten van een muurbeugel variëren nogal. Het verschil zit voornamelijk in de kwaliteit, complexiteit, materiaal en extra mogelijkheden om naast de fiets ook je helm, schoenen en eventueel kleding weg te hangen aan een muurbeugel. De kosten voor een muurbeugel differentiëren gemiddeld van 10 euro tot 500 euro.


Waarom de muurbeugel van Wallster?

Wallster heeft een muurbeugel voor de fiets ontwikkeld waarbij jouw fiets centraal staat. Het minimalistische design doet de fiets haast zweven aan de muur en dankzij de hoogwaardige afwerking van het staal en het revolutionaire design, geniet je heel veel jaren van dit fiets ophangsysteem. Verder is de muurbeugel niet alleen stevig en modieus, maar ook multifunctioneel omdat je er gemakkelijk de helm, schoenen en kleding in kwijt kunt. Dit zorgt voor een opgeruimd huis, een fantastisch aanzicht en je zit ook nog eens zit lekker snel op je fiets.

Benieuwd naar ons assortiment geworden? Bekijk dan hieronder de kleuren:

 

Wallster fietsophangsysteem

-

Deel dit bericht


Laat een reactie achter

Let op: Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd