2 JAAR GARANTIE / GRATIS VERZENDING / BINNEN 1 WERKDAG VERSTUURD

3 redenen waarom jij de fiets aan de muur moet hangen

Fietsliefhebber opgelet! Hier zijn drie redenen waarom jij de fiets vandaag
nog dankzij een fiets ophangsysteem aan de muur moet hebben hangen. 

Het is zaterdagochtend en na een intensieve werkweek sta je op het punt om eindelijk weer is samen met je vrienden de fiets op te stappen. Zoals gewoonlijk heb je je verslapen, moet je je banden nog oppompen en vraag je je af waar je fietsschoenen hebt neergelegd. 

Het voordeel van een fiets ophangsysteem van Wallster is dat je alle spullen op één plek hebt liggen. Niet alleen de fiets hang je gemakkelijk op aan de muur, ook stop je eenvoudig je schoenen, bril, jasjes en helm weg in het Wallster-ophangsysteem. Hierdoor verdwijnen de zorgen als sneeuw voor de zon en kan jij je focussen op wat echt belangrijk is: de gouden koffiestop, de gezelligheid van het samen fietsen of die fantastische route waar je van wegdroomde tijdens de kantooruren.

Ruimte
Het is niet alleen fijn om je fietsspullen op één plek te hebben hangen. Ook neemt het minder ruimte in beslag. De tijden zijn flink veranderd en ruimte is helaas een luxe geworden in Nederland. Zeker als je in een grote stad woont, weet je als geen ander dat elke vierkante meter telt.

Daarom is het fiets ophangsysteem van Wallster de ideale manier om te zorgen voor meer ruimte in jouw woning. Je fiets staat nooit meer onhandig in de gang en je partner zal tevreden zijn met het feit dat er plots wél ruimte is. 


Veiligheid
We houden van de wielersport, maar één ding is zeker: fietsen zijn duur. En daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat zowel jouw fiets als je woning goed beschermd is tegen eventuele schade. Het ophangsysteem van Wallster zorgt ervoor dat jouw fiets veilig aan de muur hangt. Een ander voordeel van je fiets ophangen aan de muur is dat je geen zwarte strepen meer krijgt tegen je wand. Een fietseigenaar heeft vaak zwarte strepen op de muur doordat het wiel bijvoorbeeld leunt tegen de wand. Wanneer je de fiets aan de muur ophangt voorkom je dit probleem. 

 

 


Deel dit bericht


Laat een reactie achter

Let op: Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd